27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam gelirken bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Son günlerde hurda fiyatlarına peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün hurda fiyatlarına büyük bir zam daha geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu.

Hurdalar arasında en değerlileri bakır ve dmir hurda olurken vatandaşlar en çopk bu iki hurdanın fiyat listesini merak ediyor.

Bakır hurdalar geri dönüşüm için kullandığı için yapı olarak daha yumuşakken hurda demirler ise sert yapıdadır ve çoğunlukla inşaat sektöründe yer alıyor. Demir hurdalar özellikle yıkım döküm işlemlerinden sonra ortaya çıkmakta. Hurda fiyatlarının artmasındaki en büyük sebep enrji krizidir. 

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya ne kadar zam geldi? Bugün hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?  8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...
 


Geri Dön