27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.



Dolar kurunun rekır kırması hurda fiyatlarını etkiledi. Bakır hurda fiyatlarına bugün 3 lira 50 kuruş zam geldi. Yükselen dolar kuru hurda piyasasını da etilerken hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. 

Her gün güncellene hurda fiyat listesi gelen zamlarla yükselişe geçti. Sektör temsilcileri haftanın son işlem gününde güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. 

HURDA FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Hurda, yeni ürünler yaratmak için tasarlanmış üretim süreçlerinin yan ürünüdür. Hurda fiyatları; hurdanın mevcut durumu ve içeriğinin özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermekte. 
Hurda fiyatları, günden güne değişiklik göstermekte. Hurdanın miktarı ve kullanım özelliği fiyatlar üzerinden etkili olmakta.

Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır hurda fiyatları kaç TL? Demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 2023 hurda fiyatları kaç TL? 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön