27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.



Bugün hurda fiyatlarınıa büyük zam geldi. Artan fiyatlar bakır ve demir hurda fiyatlarını resmen fırlattı. Hurda işi yapan vatandaşlar ise güncel olarak değişen hurdsa fiyat listesini merak ediyor. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları ne kadar, demir hurda fiyatları kaç lira? 

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI ARTTI!

ABD enflasyon rakamları, beklentilerin altında açıklandı. Piyasalar açıklanan veriler sonrası hareketlenmeye başladı. Döviz kurları yeni rekorlar kırarken, altın fiyatları tarihi zirvesine ulaştı. Altın ve döviz piyasasında rekorlar görülürken emtia fiyatlarında da büyük artış kaydedildi.

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine yükseldi.
Bakır fiyatları, dün enflasyon rakamlarından sonra doların değer kaybetmesi ile üç haftanın zirvesine çıktı.

Bunun yanında trader'ların, Çin'in metal ithalatında düşüş sinyali veren verilere soğuk tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Bakır fiyatları tarihi zirvesini yaşarken demir cevheri vadeli fiyatlarında da yükseliş kadedildi. 

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'in güçlü Haziran ayı demir cevheri ithalat verileri ve kredi büyümesini destek alarak, üst üste üçüncü günde de yükseldi.

Bakır ve demir fiyatlarının yükselişe geçmesi yurt içi piyasalarda bakır ve demir hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç TL? 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön