27 / 04 / 2024

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.



Fırıncılar Federasyonu, vatandaşın alım gücüne uygun fiyatlar belirlemeye öncelik verirken, aşırı un fiyatlarına karşı da gerekli tedbirlerin alınacağının altını çizdi.

Fırıncılar Federasyonu Başkanı: "Yüzde 40 Zam Makul Seviyede"

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Önceliklerinin vatandaşların alım gücüne uygun ve esnafın mağdur olmayacağı bir fiyat politikası oluşturmak olduğunu belirten Balcı, yapılan son zamın makul düzeyde olduğunu ifade etti.

Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının resmi olarak en son 9 ay önce güncellendiğine dikkat çekerek, bu süreçte yaşanan maliyet artışlarına karşılık yapılan yüzde 40 zamın sektör için adil bir çözüm olduğunu düşündüklerini vurguladı. Fırıncılar Federasyonu, ekmeğin temel bir gıda maddesi olduğunu göz önünde bulundurarak, vatandaşların cebini düşünerek fiyat belirleme stratejisi izlediklerini aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön