30 / 04 / 2024

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Sonunda beklenen zam ekmeğe de geldi. Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ekmek zammı nihayetinde açıklığa kavuştu. Belirlenen ekmek fiyatı temmuz ayının başından itibaren geçerli olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatını açıkladı. 



Türkiye gündeminde yer alan konulardan biri de ekmeğe gelen zam. Pek çok ürünün zamlanması devam ederken ekmek de zamlanan gıda ürünlerinden biri oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarını açıklayarak 7 ila 7.5 TL'den satışa sunulacağını söyledi. Bu fiyatlar Temmuz'un başından itibaren geçerli olacak. Türkiye genelinde geçerli olacak bu fiyatlar, şimdiden bazı il ve ilçelerde uygulanmaya başladı. Çoğu ilde ekmek 7 ila 7.5 TL'den satılmaya başladı.

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Ekmek artık 7.5 TL oldu 

Sakarya'dan gelen ekmeğe zam haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Uzun süredir beklenen zamlardan biri olan ekmeğe zam ilk Sakarya'da uygulanmaya başladı. Kısa süre önce de Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Balcı, ekmeğin Temmuz itibariyle 7 ila 7.5 TL'den satılacağını duyurmuştu. Bu habere göre 250 gram ekmek 5 TL'den 7.5 TL'ye yükseldi ve satılmaya başladı.  Sakarya Fırıncılar Odası tarafından talep edilen bu zam 9 Haziran 2023 tarihinden Fiyat Tespit Komisyonu tarafından onaylandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön