21 / 05 / 2024

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Sonunda beklenen zam ekmeğe de geldi. Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ekmek zammı nihayetinde açıklığa kavuştu. Belirlenen ekmek fiyatı temmuz ayının başından itibaren geçerli olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatını açıkladı. 



Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Simide de aynı zam geldi 

Temmuz itibariyle zam, sadece ekmeğe gelmedi. Aynı zamanda simit de zamlanarak belirli bir fiyatta satışa sunulmaya başladı. 6 TL olan simit, bu zamma göre 7.5 TL’ye yükseldi. Hem simit hem de ekmek zamlanarak bütçelerin dengesini değiştireceğe benziyor.  

Uşak ilindeki fırıncılar, artan maliyetleri gerekçe göstererek zam talebinde bulunmuşlardı. Kısa süre önce Ekmek Fiyatı Belirleme Komisyonu bu talebi değerlendirerek yeni ekmek fiyatlarını belirledi. Buna göre Uşak Fırıncılar ve Unlu Mamul İmalatçıları Esnaf Odası'nın talebi onaylandı. Komisyon kararına göre 210 gram ekmek 250 grama çıkarıldı ve fiyatı da 7.5 şeklinde zamlanarak güncellendi. Ekmek ve simit zamları pek çok ilde geçerli olmaya başladı. 

Ekmek fiyatlarına temmuz zammı! 210 gram ekmek ne kadar olacak?

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Ekmeğe 4 lira birden zam geldi! O şehirde ekmek artık resmen 10 TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön