Kent Haberleri

Gaza basan altın için yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı

Şubat ayının son günlerinde altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün altın fiyatları tekrar gaza basarken, yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı... Son günlerde tüm kazançlarını geride bırakan altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ediyor

Mart ayının ilk gününde altın fiyatları yükselişe geçti. Son günlerde tüm kazançlarını geride bırakan altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları tam yükseldi diye sevinirken uzmanlardan korkutan açıklama geldi.

Gaza basan altın için yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı...
 

ALTIN FİYATLARI YÜZDE 6'DAN FAZLA DEĞER KAYBETTİ!

Altın fiyatları geçtiğimiz ay başından itibaren Nisan 2022 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Fakat kısa bir süre sonra altın fiyatları gerileyerek tüm kazançlarını geride bıraktı. ABD ekonomisine dair işaretler göstermesinin ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) daha fazla faiz artırımına gideceği endişelerini artırmasının ardından altın bu ay şimdiye kadar yüzde 6’dan fazla değer kaybetti. Ons altın fiyatı şu sıralar 1832 dolar seviyelerine yükseldi.

 

Altın fiyatları ne kadar olacak? Gram altın kaç lira olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gaza basan altın için yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamlar ilk kez paylaşıldı...

BU RAKAMLARI GÖRENLERİN YÜREĞİ AĞZINA GELDİ!

Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Yatırımcılar altındaki yükseliş karşısında sevinirken uzmalardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi.

Kinesis Money dış analisti Carlo Alberto De Casa, piyasanın faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağını söyleyerek, altının negatif bir ay geçirdiğini belirtti. Bu kapsamda analist, “Enflasyon yükselmeye devam ederse, altın 1.730-1.740 dolar aralığına düşebilir” dedi.

Öte yandan OANDA kıdemli piyasa analisti Craig Erlam, altının 1.780 dolar ile 1.800 dolar arasındaki çok ilginç bir destek alanına doğru ilerlediğini söyledi. Analist, “Bu seviyeye nasıl tepki vereceği, şu anda piyasalarda güçlü bir duyarlılık göstergesi verebilir” dedi.

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM! 

Altın fiyatlarında son durum altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün ons altın 1832 dolara kadar yükselirken grama altın 1135 lira, çeyrek altın fiyatı 1857 lira, yarım altın fiyatı 3713 lira, tam altın fiyatı 7398 lira seviyesinden satılıyor.

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın