Kent Haberleri

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın. Altın için yeni rekorları beklediğini açıklayan Memiş, resmen tarih açıkladı

Altın Kahini İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları uyararak altın için beklediği yükselişin tarihini verdi. Altın için yeni rekorları beklediğini açıklayan Memiş, resmen tarih açıkladı. Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın. İşte son dakika İslam Memiş altın yorum...

ALTIN İÇİN YÜKSELİŞ TARİHİ RESMEN BELLİ OLDU!

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi. Altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçeceğini ve rekor kıracağını belirten Memiş: "Ancak elinde altın bulunduran vatandaşlarımıza satmayı tavsiye etmiyorum.

Orta ve uzun vadede özellikle yukarı yönlü hareketlerde yeni rekorların geleceğini bilmekte fayda var. Şubat ayı içerisinde son bir geri çekilme ama Haziran ayından sonraki süreçlerde yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek bir gram altın karşımızda olabilir diye tahmin ediyorum." dedi.

Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları kaç lira? Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatı kaç TL? Son dakika altın fiyatları...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 14 ŞUBAT ALTIN FİYATLARI 

14 Şubat Salı günü altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor.  Yatırımcılar ''son dakika altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira, yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Altın fiyatları haftaya düşüşle başlarken bugün altın fiyatları bir miktar yükselişle başladı. Altının ons fiyatı an itibariyle 1859 dolar, gram altın fiyatı 1.157 lira, çeyrek altın fiyatı 1.892 lira, yarım altın fiyatı 3.785 lira, tam altın fiyatı 7.540 lira seviyesinden işlem görüyor.

Gram altın yarın tam bu kadar olacak! Altının piri İslam Memiş önceden açıkladı! Son şans! Bunu yapan köşeyi dönecek

Altın ithalatı ocakta rekora imza attı! 28 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor

Gümüşün geleceği rekor seviye belli oldu! İslam Memiş resmen net rakam verdi! Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak!