04 / 05 / 2024

GazetePARC Diyalog Uğur Dumankaya'yı konuk ediyor

GazetePARC Diyalog Uğur Dumankaya'yı konuk ediyor

Türkiye'nin Gayrimenkul Yayını GazetePARC.com bünyesinde gerçekleşen GazetePARC Diyalog isimli etkinlik serisinin yeni konuğu Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya olacak



 
Türkiye'nin Gayrimenkul Yayını GazetePARC.com bünyesinde gerçekleşen GazetePARC Diyalog isimli etkinlik serisinin yeni konuğu Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya olacak. 21 Aralık Salı günü 17:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek GazetePARC Diyalog'a katılımcı olmak için twitter.com/gazeteparc adresinden soru sormak gerekiyor.
GazetePARC Diyalog etkinlikliği, gayrimenkul sektöründe her biri kendi alanında öncü isimleri ile sektörün takipçilerinin dünyanın neresinde olursa olsun bir araya gelebileceği bir platform olma özelliği taşıyor. İnternet ortamında gerçekleşen GazetePARC Diyalog etkinliğine katılan sektörün takipçileri, Twitter üzerinden sektörün öncü isimlerine merak ettikleri soruları yönelterek bunlara yanıt alma fırsatı yakalıyorlar. Yaratılan bu sanal ortam, özgür bir tartışma alanına imkan sağlarken   sektör için de güçlü bir beyin fırtınasına imkan sağlıyor.
21 Aralık Salı günü merak edilen soruları yanıtlayacak olan Uğur Dumankaya'nın ardından GazetePARC Diyalog'a katılacak sektörün diğer öncü isimleri ve katılım tarihleri ise şöyle sıralanıyor:
11 Ocak 2011 Salı   GYODER Başkanı Turgay Tanes
01 şžubat 2011 Salı Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal
22 şžubat 2011 Salı   ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur
15 Mart 2011 Salı   Galata Aşž Yönetici Ortağı Sarp Tiryakioğlu
05 Nisan 2011 Salı Aareal Bank Genel Müdürü şženay Azak Matt

Uğur Dumankaya Hakkında
Uğur Dumankaya 1970 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi Mimarlık ve çevre Tasarımı Bölümü'nden 1994 yılında mezun olan Dumankaya, İstanbul Üniversitesi İşletme Enstitüsü'nde MBA programını tamamladı. Uğur Dumankaya 1994 yılından beri Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu üyesidir.

 


Geri Dön