02 / 05 / 2024

Gazi Çelik: Ankaralı konfor ve prestijle tanıştı!

Gazi Çelik: Ankaralı konfor ve prestijle tanıştı!

Türkiye, Ankara inşaat sektörünün son 10 yılda yaptığı dev hamleler sonrası modern ve yaşanılabilir bir başkente sahip oldu. Ankara sadece Avrupa standartlarındaki konutlarla tanışmakla kalmadı, ayrıca yeni hinter- lantlarla da tanıştı.



Türkiye,  Ankara  inşaat sektörünün son 10 yılda yaptığı dev hamleler sonrası modern ve yaşanılabilir bir başkente sahip oldu. Kısa süre öncesine kadar belirli alanlarda sıkışan yaklaşık 30-40 yıllık 3-4 katlı binaların hâkim olduğu Ankara, büyük bölümü son 3 yılda inşa edilen ancak gelişim süreci 2005'lere inen modern yapılaşmalarla tanıştı. Ankara sadece Avrupa standartlarındaki konutlarla tanışmakla kalmadı, ayrıca yeni hinter- lantlara da sahip oldu. 


DEV PROJELER 

Kent merkezi olarak gösterilen Kızılay'a 10 kilometre gibi kısa mesafede birbiri ardına dev konut projeleri hayata geçiren, son projesi 6'ncı etap Queen Park ile henüz temeli atılmadan yüzde 60 satış başarısına ulaşan Uransan AŞ'nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Uransan olarak firma adını taşıyan ve konforlu konutlarıyla anılan bir semt ortaya çıkarmanın onurunu yaşadıklarını kaydetti. 


KONFOR ARAYIŞI ARTTI 

Çelik, Urankent'te son 10 yılda inşa ettikleri Prestij, Elit, Mirage Bahçe, Royal Plus konutlarının çevrenin de gelişmesini sağladığını, Urankent'in AVM, diğer konut projeleri ve Beştepe'ye en yakın konut proje lokasyonu olması ile bir çekim merkezi konumuna geldiğini anlattı. Çelik şöyle konuştu: "2000'li yılların başları ile şimdiyi kıyasladığımızda konfor arayışının her geçen yıl arttığını, bununla beraber güvenli, yaşamı kolaylaştıran ferah mekânların aranılır olduğunu kolaylıkla söyleyebiliriz. Önceden insanlar başımı sokacağım dört duvar olsun derken şimdi Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerinde bile olmayan konfor arıyorlar. Son 10 yılda tüketici talepleri inanılmaz derecede arttı." 


'İSTİKRAR SÜRERSE 10-15 YILDA BİR ANKARA DAHA ÇIKAR'

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm de Ankara'yı uzunca süredir ziyaret etmeyenlerin başkente her gelişlerinde gördükleri değişim ve gelişimi ifade etmelerinin, sektöre yön veren bir kuruluşun sahipleri olarak kendilerini de gururlandırdığını kaydetti. Gözüm şöyle devam etti: "Çıta o kadar yükseldi ki her projemizde daha uzun süre gündemde kalması için artı değer oluşturma gayretine düştük. Binalarımızın dış görsellikleri kadar, iç detayları da gelişti, çağdaş ölçekte uzunca yıllar yaşanılabilir konuma geldi. Onlarca yıldan beri sektörün içinde olan MFZ Grup'un ortakları olarak 2000'li yılların başlarında tuğlanın üzerine çıkarak yaptığımız satışlar, bugün en güzel örnek dairelerde, müşterileri yönlendirecek, bilinçlendirecek şekilde devam ediyor. Son projemiz Allora Beytepe'ye gelen ziyaretçiler, kullanılan malzemeden, işçiliğe, yaşamı kolaylaştıran detaylara kadar her ayrıntıyı hayranlıkla izliyor. Bu da doğal olarak bizleri mutlu ediyor. Ekonomik istikrarın bu şekilde devamı durumunda 10-15 yılda bir bu kadar daha Ankara'nın ortaya çıkacağına inanıyoruz." 



Sabah Ankara 


Geri Dön