29 / 04 / 2024

Gazi Şahin: Elmadağ'da projeler hayata geçiriliyor!

Gazi Şahin: Elmadağ'da projeler hayata geçiriliyor!

İlçeye cok sayıda tesis kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Gazi Şahin, "Bizler bu çalışmaları tek basımıza yapmadık. İlçemiz için planladığımız projelerimizi. Hükümetimizin ve Büyüksehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçirmekteyiz" dedi.



Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, göreve geldikleri günden itibaren ilçenin gelişimi için hazırladıkları projeleri hızla hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti.

Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahi'i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gazi Şahin, "Bizler bu çalışmaları tek başımıza yapmadık. İlçemiz için planladığımız projelerimizi, Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçirmekteyiz" dedi.

Kentsel dönüşüm tamgaz Başkan Şahin, "2009 Yerel seçimler öncesi Elmadağ'ımız için hazırladığımız projelerimiz tek tek hayata geçiyor. Kent Meydam, Kemalpaşa Alışveriş Merkezi, Kültür ve Sanat Merkezi, Huzur Evi, Hasanoğlan Polis Amirliği ve Hasanoğlan Atık Su Arıtma tesisi çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup, ilçemizin en büyük sorunu olan su sorununu ortadan kaldırmak için yapılan Kargalı Yeraltı Barajımız da tamamlanarak hizmete geçmiştir" dedi. Başkan Şahin, Kentsel Döhüşüm ve Elmadağ Küçük Sanayi projelerinin de tamamlandığını ve yalan bir zamanda uygulamalara başlayacaklarını kaydetti.
Ak Parti  Ankara  Milletvekili Nurdan Şanlı, yapılan çalışmaların çok yerinde ve gerekli çalışmalar olduğunu belirterek," Görüyoruz ki ilk etapta Elmadağ'ın en acil ihtiyaç duyduğu projeler hayata geçirilmiş. Başkan Gazi Şahin'i çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamım diliyorum" diye konuştu.


Star Ankara

Geri Dön