28 / 04 / 2024

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.



Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. 30 yıllık deneyimimizle Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta ARDIÇ EVLER’ i hayata geçiriyoruz.


Her gün değerini artıran tüm projelerimiz gibi ARDIÇ EVLER de huzurlu aile ortamını ve geleceğe yatırımı bir arada sunuyor. 30 yıllık Hasan Sever İnşaat güvencesiyle yükselen ARDIÇ EVLER, yarını kazanmak isteyenleri bekliyor.


Ev seçmek hayatta alınacak en önemli kararlardan biridir. Eviniz konumuyla dikkat çekmeli, güven duyulan bir firma tarafından hayata geçirilmelidir. Ayrıca yatırıma uygun olmalıdır ki satmak istediğinizde değeri katlansın ve para kazandırsın. Bu özelliklerin hepsini bir arada bulmak mümkün mü?


Tabi ki mümkün! 30 yıldır kalitenin ve güvenin simgesi olan Hasan Sever İnşaat tüm sorunları yok edecek projeyi Gaziantep’ lilere sunuyor. Hasan Sever İnşaat, yeni projesi ARDIÇ EVLER ile geleceğe bugünden yatırım yapmaya sunuyor. ARDIÇ EVLER merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Gaziantep’ in en değerli bölgelerinden KARATAŞ’ ta yer alan ARDIÇ EVLER, Yine Hasan Sever İnşaat eseri olan Lapis AVM’ nin yanı başında yükseliyor. Böylece evinizden uzaklara gitmeye gerek kalmadan alışveriş keyfi yanı başınızda olacak.


4 blok olarak yükselen ARDIÇ EVLER mülk sahibine huzurlu ve güzel bir yaşamın kapılarını aralıyor. 30 yıllık Hasan Sever İnşaat güvencesiyle yükselen ARDIÇ EVLER, geniş daireleri ile ferah bir ev ortamı sağlıyor.


+90 342 221 22 22

www.hasanseverinsaat.com


Geri Dön