13 / 05 / 2024

Ardıç Evler

Ardıç Evler

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Bizim Evler Ardıçlı Konutları iletişim!

Toplam 275 daire ve 18 adet ticari alana yer verilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi!

Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Esenyurt Bizim Evler Ardıçlı teslim tarihi!

Toplam 275 konut ve 18 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Esenyurt Bizim Evler Ardıçlı teslim tarihi...

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Bizim Evler Ardıçlı projesinde 275 konut geliyor!

İhlas Holding ve Gülle Tekstil tarafından yapılacak olan Bizim Evler Ardıçlı projesinde 275 konut ve 18 ticari ünite planlandı...

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

2005 yılında Ardıçlı Göl Evleri satışa sunulmuş!

Eston Yapı'nın yürüttüğü proje olan Ardıçlı Evler'in son etabı Ardıçlı Göl Evler 2005 yılında satışa sunulmuş. 5 değişik tipte inşa edilen evler 230 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2003 yılında Ardıçlı Evler'de 180.000 dolardan başlayan fiyatlarla villa!

2003 yılında projesi Eston Yapı tarafından yürütülen Ardıçlı Evler'de bulunan villalar 180 bin dolardan (247 milyar 818 milyon lira, bin 822 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ardıç Evler Haberi

Ardıç Evler

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. 30 yıllık deneyimimizle Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta ARDIÇ EVLER’ i hayata geçiriyoruz.


Her gün değerini artıran tüm projelerimiz gibi ARDIÇ EVLER de huzurlu aile ortamını ve geleceğe yatırımı bir arada sunuyor. 30 yıllık Hasan Sever İnşaat güvencesiyle yükselen ARDIÇ EVLER, yarını kazanmak isteyenleri bekliyor.


Ev seçmek hayatta alınacak en önemli kararlardan biridir. Eviniz konumuyla dikkat çekmeli, güven duyulan bir firma tarafından hayata geçirilmelidir. Ayrıca yatırıma uygun olmalıdır ki satmak istediğinizde değeri katlansın ve para kazandırsın. Bu özelliklerin hepsini bir arada bulmak mümkün mü?


Tabi ki mümkün! 30 yıldır kalitenin ve güvenin simgesi olan Hasan Sever İnşaat tüm sorunları yok edecek...