07 / 05 / 2024

Gaziantep Hotel Hampton By Hilton'da geri sayım başladı!

Gaziantep Hotel Hampton By Hilton'da geri sayım başladı!

Hilton ile çok güzel ve keyifli bir çalışma yürüttüklerini dile getiren MB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aktar, dünyanın en büyük oteller zinciri Hilton Hampton'ı 2014 yılının ilk çeyreğinde Gazianteplilerle buluşturacaklarını söyledi...




"Her geçen gün dünya ekonomisinden daha büyük pay alarak büyüyen turizm endüstrisine Holding olarak kayıtsız kalamazdık" diyen Hüseyin Aktar, MB Holding tarafından yapılan ve 25 milyon dolar yatırımla açılacak olan Hilton Hampton'ın Gaziantep turizmine ve iş dünyasına önemli katkılarda bulunacağını kaydetti. 


YÜZDE 100 MEMNUNİYET GARANTİSİ


Gaziantep'in en merkezi noktalarından Gazi Muhtar Paşa Bulvan'nda hizmet verecek olan otel hakkında bilgiler veren Hüseyin Aktar, "Tarz sahibi, ileriyi düşünen 100 yıla yakın deneyimiyle küresel lider Hilton ile çok güzel ve keyifli bir çalışma yürütüyoruz. İşe ihtiyaç, beklentiler ve elimizdeki ürün bazında yaklaştık. Tasarım olarak hayatı kolaylaştıran, yaşam konforunu arttıran unsurlarla başladık. Enerjik ve tarz sahibi olma özelliklerini ön plana çıkardık. Bu çalışmada Hilton proje danışmanları ve iç mimarımız Aysel Şerbetçi ile bir tarz oluşturduğumuza inanıyoruz. Otel, ayrıntıları ile siparişten uzak, yenilikçi ve özgür düşüncenin bir ürünü oldu. 


Bu projede kullanılan malzeme ve objeler ile oluşturulan mekanların yarattığı pozitif duyguyu, her konuğumuzun hissedeceğinden ve otelden memnun ve mutlu olarak ayrılacağından eminim. Yüksek kaliteli konaklama ve kusursuz hizmet sağlama ilkeleri doğrultusunda yüzde 100 memnuniyet garantisi ile Hotel Hampton By Hilton, 2014 yılının başında faaliyete geçek" dedi. 


GAZİANTEP'E VİZYON KATACAK 


Baltaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek proje kapsamında, her türlü ayrıntı üzerinde tek tek çalıştıklarını ifade eden Aktar, şöyle konuştu:" Hampton By Hilton Gaziantep Oteli, kent turizmine de büyük bir katma değer kazandıracaktır. Şehrin turizmini geliştirecek ve vizyonunu genişletecek. Bu otel inşaatı için, otelin olası yangınlardan korunması hakkında yönetmelik başta olmak üzere NFPA ve Hilton Standartları (Hilton Brand Standards) şartlarım sağlayacak yangından korunma, yangın algılama, uyarı, tahliye ve söndürme sistemleri kuruldu. 


Kanada, Avrupa ve ABD'de 1800'den fazla oteli ile dünya çapında üstün hizmet kalitesiyle bilinen Hilton Otelleri ile Gaziantep'te açacağımız otelde 117 oda (18 suıt oda), 7000 metrekare kapalı alan, 3000 metrekare kapalı garaj, 650 metrekare açık teras, 7/24 snack servis, bar - kahvaltı odası, çalışma odası, küçük çaplı toplantılar için özel salonlar, 3 adet çok amaçlı toplantı odaları ve fitness salonu bulunuyor. 


Toplamda 10650 metrekare inşaat alanına sahip olan Hampton by Hilton modern yapısı ile Gaziantep'e yeni bir renk kazandıracak." 


Hürriyet Ek


Geri Dön