28 / 05 / 2024

hilton antep ne zaman açılacak

hilton antep ne zaman açılacak

Hilton ile çok güzel ve keyifli bir çalışma yürüttüklerini dile getiren MB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aktar, dünyanın en büyük oteller zinciri Hilton Hampton'ı 2014 yılının ilk çeyreğinde Gazianteplilerle buluşturacaklarını söyledi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Şişli Hilton Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Taahhüt ettiklerini yerine getirmeyen şirketler sebebiyle Hilton Sitesi sakinleri deprem korkusuyla yaşıyor. Sözleşmelere rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Sakinlerden Yöremen, “Herkes korkarak oturuyor. Biz hâlâ riskli yapı ve riskli alan belgesi almış bu yerde oturmak zorunda bırakılıyoruz” dedi.

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

Fulya’daki Hilton Sitesi'ne riskli alan kararı!

İstanbul Fulya’da yer alan Hilton Sitesi için riskli alan kararı verildi. Dönüşüme girecek olan sitenin yerinde yeni rezidanslar yükselecek.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

İzmir Hilton Garden'a Valilik incelemesi!

197 yataklı Hilton Garden'ın aldığı ruhsat ve imar planlarının dışında düzenleme yapıldığı gerekçesiyle İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne şikâyet geldi, Valilik ruhsata aykırı işlem yapıldığı gerekçesiyle inceleme başlattı

Şahinbey'deki Antep Evi restore edilecek!

Şahinbey Belediyesi kültürel ve tarihi dokuyu gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Ağa Cami yanında bulunan eski Antep evini kamulaştıran Şahinbey Belediyesi, konutu aslına uygun olarak restore ederek hizmete açacak.

Hilton, Balıkesir'deki oteli 2018'de açacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için encümende yapılan ihaleyi Hilton kazandı. Çalışmalar 2016 Mart'ta başlayıp, 2 yılda tamamlanacak.

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Hilton İstanbul Bomonti’nin çevreye duyarlılığı tescillendi!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne layık görüldü.

Çanakkale Kent Konseyi'nden Hilton Oteli'ne hayır!

Çanakkale Kent Konseyi Sahiller Çalışma Grubu, 14 Temmuz’da Çanakkale Belediye Meclisi’nin oy çokluğu ile aldığı Hilton Oteli İmar izni ile ilgili olarak yaptığı raporu yayınladı.

hilton antep ne zaman açılacak Haberi

hilton antep ne zaman açılacak


"Her geçen gün dünya ekonomisinden daha büyük pay alarak büyüyen turizm endüstrisine Holding olarak kayıtsız kalamazdık" diyen Hüseyin Aktar, MB Holding tarafından yapılan ve 25 milyon dolar yatırımla açılacak olan Hilton Hampton'ın Gaziantep turizmine ve iş dünyasına önemli katkılarda bulunacağını kaydetti. 


YÜZDE 100 MEMNUNİYET GARANTİSİ


Gaziantep'in en merkezi noktalarından Gazi Muhtar Paşa Bulvan'nda hizmet verecek olan otel hakkında bilgiler veren Hüseyin Aktar, "Tarz sahibi, ileriyi düşünen 100 yıla yakın deneyimiyle küresel lider Hilton ile çok güzel ve keyifli bir çalışma yürütüyoruz. İşe ihtiyaç, beklentiler ve elimizdeki ürün bazında yaklaştık. Tasarım olarak hayatı kolaylaştıran, yaşam konforunu arttıran unsurlarla başladık. Enerjik ve tarz sahibi olma özelliklerini ön plana çıkardık. Bu çalışmada Hilton proje danışmanları ve iç mimarımız Aysel Şerbetçi ile bir tarz oluşturduğumuza...