27 / 04 / 2024

Gaziantep Oto Center Sitesi açıldı!

 Gaziantep Oto Center Sitesi açıldı!

Açılış töreninin ardından Bakan Işık ve protokol üyeleri esnaflarla birlikte Oto Center Sitesi'ni gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gezi srasaıda Oto Center Sitesi hakknda Bakan Işık'a bilgiler sundu.





Açılış töreninin ardından Bakan Işık ve protokol üyeleri esnaflarla birlikte Oto Center Sitesi'ni gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gezi srasaıda Oto Center Sitesi hakknda Bakan Işık'a bilgiler sundu. Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle yaptırılan Gaziantep Oto Center Sitesi'nin açılışını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptı. 


BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık. bu güzel yapıda emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti. Gaziantep Oto Center Sitesi'nin açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri İşık, Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi. Ticaret, Enerji. Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknolo;i Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Sanayi Cdası Başkam Adil Konukoğlu, Gaziantep Oto Center Yapı Kooperatif Başkanı Abdullah Kamser, Gaziantep Oto Center esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal Marşı ile başladı. Programda konuşma yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık. "Öncelikle böylesine güzel ve anlamlı bir açılışta bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Örnek olacak olan bu projeyi Gaziantep'imize kazandıran başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 


Hürriyet Çukurova-Gap


Geri Dön