10 / 05 / 2024

oto center açılışı

oto center açılışı

Açılış töreninin ardından Bakan Işık ve protokol üyeleri esnaflarla birlikte Oto Center Sitesi'ni gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gezi srasaıda Oto Center Sitesi hakknda Bakan Işık'a bilgiler sundu.

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Ankara Otonomi açılış için gün sayıyor!

Ankara’daki tüm oto galerilerini bir çatı altında toplayacak Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin açılışı öncesi düzenlenen yemeğe yaklaşık 600 kişi katıldı. Şölen havasında geçen yemekte, birlik ve dayanışma ruhu tazelendi.

Ballı Business Center satılık!

Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Ballı Business Center satılık ofislerin büyüklükleri 110 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

İstanbul Park'a ikinci el oto pazarı açılıyor!

Türkiye'nin en büyük açık oto pazarı İstanbul'da kuruluyor. Filo kiralamayla ön plana çıkan İntercity, Formula 1'in yapıldığı İstanbul Park'ın bulunduğu bölgede 70 dönüm arazi üzerinde ikinci el oto pazarı açıyor.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

Ankara Kaşmir Center satılık!

Ankara'nın Eryaman ilçesinde hayata geçen Kaşmir Center projesi Susuz Gölü'nün yanında inşa edilecek. Ankara Kaşmir Center satılık daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yayılacak.

Denizbank Torun Center'a taşınacak mı?

Denizbank A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Denizbank A.Ş. bazı basın organlarında yer alan Torun Center'a taşınma olayı ile ilgili çaıklama yaptı.

Özdilek Center açılışında Candan Erçetin konseri!

Türkiye’nin en değerli ilk 100 markası içinde yer alan Özdilek’in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent’ten oluşan karma projesi ‘Özdilek Center’, 11 Eylül’de yapılan basın organizasyonu ile tanıtıldı...

Pendik açık oto pazarı nerede ve ne zaman açılıyor?

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

Starcity Outlet Center satılıyor!

Yenibosna’da Boyner Grubu ile Yıldız Holding’in ortak yatırımı ile 2010 yılında açılan Starcity Outlet Center satılıyor. Boyner Grubu’na fonlardan gelen teklif, Yıldız Holding’e de cazip geldi...

Gaziantep Oto Center Sitesi açıldı!

Açılış töreninin ardından Bakan Işık ve protokol üyeleri esnaflarla birlikte Oto Center Sitesi'ni gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gezi srasaıda Oto Center Sitesi hakknda Bakan Işık'a bilgiler sundu.

Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin açılışı yapıldı!

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde yapımı tamamlanan Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin açılışını, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna yaptı. Galericiler Sitesi Korukent Mahallesi’nde 235 dönüm alan üzerine inşa edildi...

Adilcevaz'da otopark ve dinlenme evi açılışı yapıldı!

Bitlis’ in Adilcevaz Belediyesi tarafından çarşı içi trafiğini rahatlatmak için köy dolmuşları için yapılan oto park ve köylü kadınlar için yapılan dinlenme yerlerinin açılışı yapıldı...

oto center açılışı Haberi

oto center açılışı



Açılış töreninin ardından Bakan Işık ve protokol üyeleri esnaflarla birlikte Oto Center Sitesi'ni gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gezi srasaıda Oto Center Sitesi hakknda Bakan Işık'a bilgiler sundu. Şehitkamil Belediyesinin destekleriyle yaptırılan Gaziantep Oto Center Sitesi'nin açılışını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptı. 


BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık. bu güzel yapıda emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti. Gaziantep Oto Center Sitesi'nin açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri İşık, Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi. Ticaret, Enerji. Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknolo;i Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Sanayi Cdası Başkam Adil Konukoğlu, Gaziantep Oto...