29 / 04 / 2024

Adilcevaz'da otopark ve dinlenme evi açılışı yapıldı!

Adilcevaz'da otopark ve dinlenme evi açılışı yapıldı!

Bitlis’ in Adilcevaz Belediyesi tarafından çarşı içi trafiğini rahatlatmak için köy dolmuşları için yapılan oto park ve köylü kadınlar için yapılan dinlenme yerlerinin açılışı yapıldı...




Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından çarşı içi trafiğini rahatlatmak için köy dolmuşları için yapılan otopark ve köylü kadınlar için yapılan dinlenme yerlerinin açılışı yapıldı.


Adilcevaz Belediyesi, köylerden ilçe merkezine gelen ve ihtiyaçlarını giderecek yer bulamayan kadınlar için yapılan dinlenme yerleri ve köy dolmuşları otopark alanı çalışmalarını tamamlayarak faaliyete soktu. Köy dolmuşları için yapılan otoparkın yanı sıra köylerden gelen bayanlar için yapılan dinlenme evinde oturma ve emzirme odasının yanı sıra küçük bir mutfak ile ihtiyaçlarını giderecek yerlerin bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, köylerden gelen kadınların rahat edeceği bir ortam sağladıklarını ifade ederek, aynı zamanda köy dolmuşları için otopark alanı yaparak çarşı içi trafiğini de rahatlattıklarını söyledi. Belediye başkanı Necati Gürsoy; “Belediye olarak köylü kardeşlerimizin rahat etmesi için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla köylü kardeşlerimizin ilçemize gelerek rahat bir şekilde işlerini görmelerini ve alışverişlerini yapmalarını sağlayacağız. Artık köylü kardeşlerimiz Ahlat’tan, Patnos’tan, Erciş’ten alışveriş yapmasınlar, gelsinler ilçemizden alışveriş yapsınlar. Hep birlikte el ele vererek bu güzel ilçemizi kalkındıralım” dedi.


Köylü vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.



Milliyet


Geri Dön