30 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.



Vatandaşların talepleri ve rahat bir yaşam alanı oluşturmak adına her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi daha önce köy olan ve Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını yoğun katılımla yaptı. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen açılış törenlerine AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu,  AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Belediyemizin Başarılı Hizmetleri Var

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, belediyelerin hizmet çıtasını yükselttiğini söyleyerek, “Şahinbey Belediyemiz sosyal belediyecilik anlamında sadece Gaziantep’e değil Türkiye’ye örnek olmuş model bir belediyemiz. Kentsel dönüşümde, sosyal alanda, insana dokunan her konuda çok başarılı hizmetleri var. Bu vesileyle Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. İnsana dokunmak, hizmeti ayağa götürmek çok önemli. Böylesi tesisler bu mahallerimiz için çok önemli ve değerli. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için bu sosyal tesislerin vatandaşlarımız tarafından iyi değerlendirilmesi gerekiyor. 2011 yılında ilk Milletvekili seçimine girdiğimde, köy ziyaretlerine katılmıştım. Köylerimizin büyük çoğunluğunda kilit taşı yoktu. Bizden istenen tek şey kilit taşıydı. Şimdi köylere gittiğimizde bizlerden park, halı saha ve bilgisayar hizmeti isteniyor. Tüm bunları Büyükşehir Belediyemiz ve Şahinbey Belediyemiz sırası geldikçe bu hizmetleri getirecek. Yerine hizmeti götürmek ve insanımıza değer vermek hepimizin de şiarı. AK parti olarak, belediyemiz ile bu uygulamayı yapıyoruz” diye konuştu.

 


Geri Dön