03 / 05 / 2024

Gaziantep ulaşım zammı tepki çekti!

Gaziantep ulaşım zammı tepki çekti!

Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep gündemine ve kongrelere ilişkin basın toplantısı düzenledi. MHP Gaziantep il Binasında düzenlenen toplantıya çok basın mensubu katılırken MHP İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ilk olarak Gaziantep'in ulaşımdaki sıkıntısını




MHP Gaziantep il Başkanı Dr. trafikteki tıkanıklığın artması ve Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep gündemine ve kongrelere ilişkin basın toplantısı düzenledi. 

MHP Gaziantep il Binasında düzenlenen toplantıya çok basın mensubu katılırken MHP İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ilk olarak Gaziantep'in ulaşımdaki sıkıntısını ele aldı. Son zamanlarda ulaşım araçlarına yapılan zamma tepki gösteren Taşdoğan şunları söyledi: "Gazi şehrimizin son zamanlardaki en önemli sorunu ulaşımdır, yani ulaşım araçlarına yapılan zamlardır. bilindiği üzere 1 kasım 2014 tarihi itibariyle, Gaziantep halkına hizmet veren ve kullanıcılarının çoğunluğunu, öğrenci, memur, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımızın oluşturduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait ulaşım araçlarına %25 ila %50 oranlarında zam yapıldı. Partimize gelen yoğun şikâyet ve talepler üzerine böyle bir açıklama yapma zorunluluğu duymuş bulunmaktayız. 


Gaziantep Zafer


Geri Dön