29 / 04 / 2024

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.



Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu yapılacağını ve 1 yıl içerisinde vatandaşlara teslim edilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Abdulhamit Gül, Kırıkçalı Mahallesi'nde Mart'ta temelleri atılan kalıcı konut projesi alanındaki incelemeler sonrası gazetecilere, depremlerin üstünden kısa bir zaman geçmesine rağmen güvenli ve depreme karşı dirençli konutların inşasına başladıklarını söyledi.

Gaziantep te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Yaptığı açıklamada Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür eden Gül ayrıca önemli açıklamalar da yaptı.

Açıklamasında "Büyük bir gayret ve çaba gösteriyorlar. Burada kısa bir süre olmasına rağmen inşaatlar devam ediyor. Amacımız Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi bir yıl içerisinde konutları yapacağız." diyen AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Abdulhamit Gül, bu konutların depreme dayanıklı olacağını ve vatandaşların güvenle bu konutlarda çocuklarıyla hep beraber yaşayacaklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada sözünü verdik ve bu sözün hayata geçmesini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Gül, Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini ve bu konutların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi. 


Geri Dön