29 / 04 / 2024

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.



6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te afet konutları, köy evleri ve iş yerlerinin yapımı devam edior. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

29 BİN 977 AFET KONUTUN VE KÖY EVİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI SON GAZ DEVAM EDİYOR!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden Gaziantep'te afet konutları, köy evleri ve iş yerlerinin yapımı devam ediyor.

Bakan Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da Gaziantep'te yapılacak konutlarla ilgili önemli bilgi verdi.  Özhaseki, "Verdiğimiz sözleri tuttuk, Gaziantep'te de konutlarımız yükseldi. Gaziantep'te 29 bin 315 afet konutu, 12 bin 607 köy evi, 17 bin 600 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 59 bin 522 bağımsız bölüm yapıyoruz. Yapımına hiç vakit kaybetmeden başladığımız 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi" ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki: Gaziantep te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

YERİNDE DÖNÜŞÜM KAMPANYASI İÇİN 10 BİN 954 KONUT BAŞVURDU!

Özhaseki, ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlar için başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'te başvuranların sayısı ile ilgili bilgi verdi. Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm Projesi'nde, şu ana kadar başvuru yapılan 10 bin 954 konut ve iş yerimiz için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gaziantep'imizde gayretle, şevkle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullanan Özhaseki son olarak, yöresel mimariye uygun olarak inşa edilen evlerin görüntülerine yer veren video paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Kilis deprem konutları 2023 yılı bitmeden tamamlanacak!

Geri Dön