29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği videolu mesajda şunları söyledi; "Önümüzdeki aylardan itibaren İnşallah deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlamayı istiyoruz. İşte haberin ayrıntıları...



'Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık' ana temasıyla Cumhurbaşkanlığının himayesinde ve Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde Kahramanmaraş'ta organize edilen EXPO 2023'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da videolu mesaj ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan video mesajında, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören illeri ticari, ekonomik ve sosyal hayatıyla da yeniden ayağa kaldırmayı istediklerini ve hedefledikleeini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

DEPREM KONUTLARININ HAK SAHİPLERİNE TESLİMİNE BAŞLAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Himayelerimizde ve Onikişubat Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen EXPO 2023'ün şehrimiz ve siz kardeşlerimiz için hayılrı olmasını diliyorum. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalan bıraktıkları ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaşanan bu asrın felaketinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını hızla sarıyoruz. Söz verdiğimiz üzere önümüzdeki aylardan itibaren deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız. Deprem bölgesinde ilk bir sene içerisinde üç yüz on dokuz bin bin olmak üzere toplamda altı yüz seksen bin bin konut ve yüz yetmiş bin bin ticari alandan oluşan sekiz yüz elli bin bağımsız bölümün inşasını tamamlamayı planlıyoruz. Depremlerde ağır hasar gören şehirlerimizi sadece binalarıyla değil, ticari, ekonomik ve sosyal hayatıyla da yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

 


Geri Dön