27 / 04 / 2024

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te bedesten AVM'nin yıkılarak, yerine park yapılması çevre esnafının yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.



Bedesten AVM'nin yıkılması ile meydan haline getirilen Çınarlı Park halka açıldı. Yaklaşık bir buçuk yıl devam eden inşa sürecinin ardından halka açılan park; bölge esnafını yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 



Çevre esnafı olan Ozan Demirkıran emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bundan daha iyi olamazdı. Bu bizim hayalimizdi. Bu bizim işimize olumlu yansıdı. Bunu gören turistler de haz alacak Büiyükşehir Belediyesine teşekkür ederim" dedi. Lahmacun lokantası işletme şefi Cemil Balkın, AVM'nin çok boş kaldığını söyleyerek, "Daha önce AVM önümüzü kapatıyordu. Açık alana dönüşmesi çok güzel oldu. Bu bizim işimize de yansıdı inşallah daha iyi olur" ifadesini kullandı. Elektronik işletmecisi Cengiz Günay da AVM'nin önlerini kapattığını belirterek, parka dönüşmesi nedeniyle Büyiikşehir Belediyesine teşekkür etti. Esnafın tamamı, parkın halka açılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, vatandaşlar da alanın park yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 




Gaziantep Haber Gazetesi



Haber Gaziantep Pusula Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Bedesten AVM'nin yıkılması ile meydan haline getirilen Çınarlı Park halka açıldı. Yaklaşık bir buçuk yıl devam eden inşa sürecinin ardından halka açılan park, bölge esnafını yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Çevre esnafı olan Ozan Demirkıran emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bundan daha iyi olamazdı. Bu bizim hayalimizdi. Bu bizim işimize olumlu yansıdı. Bunu gören turistler de haz alacak Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim" dedi. Lahmacun lokantası işletme şefi Cemil Balkın, AVM'nin çok boş kaldığını söyledi. Esnafın tamamı, parkın halka açılmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.



Gaziantep Pusula


Geri Dön