27 / 04 / 2024

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye bastı. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” dedi



Palandöken Hakbir İnşaat, İzmir’in kentsel dönüşümü projeleri kazandırmaya devam ediyor. Karabağlar’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi Palandöken 1071’de hızla sona yaklaşan Palandöken Hakbir İnşaat, 500 konuttan oluşacak ve İzmir’deki en büyük dönüşüm uygulaması olacak Gaziemir Sosyal Konutlar’daki kentsel dönüşüm projesi için de düğmeye bastı. Düzenledikleri toplantılarla vatandaşlara proje hakkında bilgi verdiklerini belirten Palandöken Hakbir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal kentsel dönüşümde güvenin çok önemli olduğunu vurguladı. 


Hedef 3 bin konut

Hali hazırda proje aşamasında 500 konutluk bir çalışmaları olduğunu hatırlatan Ünal, yıl sonuna kadar yaklaşık 3 bin konut üretmeyi planladıklarını kaydetti. Ünal, “İzmir genelinde kentsel dönüşümle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Kentsel dönüşüm dışında farklı projelerimiz de gündemde. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi kentlerin dikey olarak değil, yatay büyümesi gerektiği görüşündeyim” dedi. Hayata geçirmeye hazırlandıkları Gaziemir Sosyal Konutlar’daki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi de veren Ünal, Adnan Menderes Havaalanı’ndan dolayı Gaziemir’de kat yüksekliğine izin verilmediğini ve bu sorunun ilçeyi olumsuz etkilediğini söyledi. Ünal, modern konutların fiyatlarının 400 ile 500 bin TL arasında bir değere yükseleceğini kaydetti. 



Milliyet 



Geri Dön