28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve teraslı olarak dizayn edildiği  Essenora  Residence'de teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. 


Essenora Evleri İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Essenora'da peşinatsız, banka kredisiz ve kefilsiz 24 ay vade imkanı sunuluyor.


Küçükköy Essenora'nın sosyal yaşam alanları içerisinde; iki adet yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, cafe - restoran ve mini spor alanları yer alıyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. Projede nakitte yüzde 15, daire bedelinin yarısı peşinde yüzde 7, yüzde 25 peşinde ise yüzde 3 indirim uygulanıyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa nerede? 

Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Essenora satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön