27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi bilgilerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı imzası taşıyan ve 5 blok olarak planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar dairelerle, villalara yer veriliyor...



Avrupa Yakası Gazisomanpaşa'da Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı imzası ile yükselen  Essenora  Evleri Projesi, 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri ile villa tipi konutlardan oluşuyor. Proje 5 blok halinde tasarlandı.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi ile ilgili bilgilerden önce projeden biraz bahsedelim. Toplam 750 konuta yer verilen projedeki blokların bir bölümü 18-28 katlı olarak planlanırken, villalar ise teras bahçeli ve birbirinden bağımsız olarak 5 katlı görünecek şekilde tasarlanıyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi


Atatürk Havaalanı'na ve Otogar'a yakın mesafede konumlandırılan Essenora Gaziosmanpaşa Projesi, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi. Geniş sosyal imkanlara sahip olan ve teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülen projenin satış ofisi de yine Gaziosmanpaşa'da proje ile aynı yerde yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi!


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri satış ofisi telefon numarası: 444 8 344

Essenora Evleri Web: www.essenora.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön