28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri adres!

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri adres!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Geniş sosyal olanaklar ile yeşil alanlara sahip olan ve Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayata geçirilen projeYimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı imzası taşıyor...



1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri ile villa tipi konutların yer verildiği ve toplam 750 konuttan oluşan  Essenora  Evleri Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri adres olarak toplu ulaşıma, alışveriş ve eğlence merkezleri ile havaalanına yakın mesafede yükseliyor. Villaların birbirinden bağımsız olarak 5 katlı göründüğü projede; yüzme havuzu, peyzaj alanları, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanları gibi alanlara yer veriliyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri adres


TEM Otoyolu, Atatürk Havalimanı, Vialand Eğlence Parkı ve Otogar'a yakın olarak hayata geçirilen Essenora Evleri, Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde konumlandırılıyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri adres!


Gaziosmapaşa Essenora Evleri adres bilgileri ile ilgili ayrıntılı bilgiler için 444 8 344 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Essenora Evleri Web: www.essenora.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön