27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.



Türkiye'nin en büyük "yerinde kentsel dönüşümü" Gaziosmanpaşa'da hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi iştirak şirketi GOPAŞ tarafından hayata geçirilen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Merakla beklenen kura çekimine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile hak sahipleri katılım sağladı. Söz konusu proje kapsamında 149 konut, 2 dükkan ve 108 araçlık otopark inşa edilerek, hak sahiplerine teslim edilecek.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm çalışmalarının etaplar halinde sürdüğüne değinen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Gaziosmanpaşa'da geri kalan bölgelerimizi de etap etap, ada ada dönüştürerek, özellikle Merkez, Sarıgöl, Bağlarbaşı'nda yoğunlaşmış olan kentsel dönüşümlerle beraber kentin geleceği noktayı da kestirebiliyorsunuz. Bu güzel günde, Regaip Kandili öncesinde çekeceğimiz kuraların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güle güle oturmanızı, güvenli bir şekilde, bir an önce evlerinize kavuşmanızı arzu ediyorum" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri nde kura heyecanı!

Hak sahiplerinden Kadir Macit, “İnşaatımızın başlamasından bu sürece hepimiz memnunuz. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’dan, başkan yardımcılarımızdan hepsinden Allah razı olsun. Çekilişimiz noter huzurunda oldu. Herkes mutlu” diye konuştu.

Hak sahibi Pervin Tula da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Evimiz 2010 senesinde bize kayınvalidemden hediye olarak verilmişti. Son hali adeta virane durumdaydı fakat şimdi gerçekten mükemmel bir şey olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

TOKİ'DEN DE TESLİM MÜJDESİ GELDİ

Yatırımlarını son sürat sürdüren ve 81 ildeki dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde de teslimler başlıyor.

Ülke genelinde 50 bin ve 100 bin sosyal konut projeleri kapsamında Tuzla sosyal konutları şeklinde açıklanan, Tuzla'da 2 bin 718 konut, Maltepe 4 bin 28 konut olmak üzere toplam 6 bin 746 konutun inşaatı hızla devam ediyor. Etaplar olarak teslim aşamasına gelen konutlarda da teslim heyecanı yaşanıyor.

Kiracı mağduru ünlü doktordan uyarı: Kiracınızla problem yaşamamak için bunlara dikkat edin!

Konut sitelerinde yaşayanlardan tepki: Aidatlar yüzünden kendi evimizde kiracı olduk!

Hükümetten en düşük emekli maaşı ve ek zam açıklaması geldi! Emekliler dikkat! 


Geri Dön