27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede?

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede?

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 2015 Mayıs'ta teslimlerin yapılacağı Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1'lerden meydana geliyor



Viaport Venezia'nın etabı olarak yükselen Venedik Sarayları, Gaziosmanpaşa'da Küçükköy'de hayata geçiriliyor. Gaziosmanpaşa  Venedik Sarayları  nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesi 900 konuttan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde yer alan dairelerin alanları 67 metrekareden başlıyor ve 244 metrekareye kadar çıkıyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında yapılacak. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları kapsamında alışveriş alanları, spor alanları, su kanalları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede?

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları sorusunun yanıtı şu şekilde; Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları iletişim bilgileri

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/


projeye sor



Geri Dön