27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü başlıyor!

Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü başlıyor!

Gaziosmanpaşa' da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü için düğmeye basıldı. Türkiye' nin en büyük projesi olacak bu dönüşüm, İhlas Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilecek...



İstanbul'un kentsel dönüşüm çalışmalarında büyük bir adım atılarak, Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik alanın dönüşümü için düğmeye basıldı. Türkiye'nin en büyük projesi olacak bu dönüşüm, İhlas Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilecek. 


İnşaat sektörünün köklü firması İhlas dönüşümü de hayata geçiriyoruz. Bu proje; Yapı A.Ş., Gaziosmanpaşa'da başlattığı caddeleri, sokakları, sosyal ve kültürel alankentsel dönüşüm projesiyle Türki- larıyla bambaşka bir şehir olacak. Bir diğer ye'nin en büyük projesini hayata ge- anlamda bu bölge Maslak, Nişantaşı ve çiriyor. Dev bir yatırımla hayata geçirilen Büyükdere gibi şehrin merkezi noktalarının proje için çalışmalar hızla başlatıldı. Bugüne alternatifi olacak. Son derece kapsamlı bir dek 15 bin konutun teslimini tamamlayan, şekilde geliştirilen bu projenin ilk etabından Marmara Evleri, Bizim Evler ve KristalŞehir 1 milyar 860 milyon Dolar ciro hedeflegibi markalı konut projelerinin mimari mekteyiz " dedi. 


İhlas Yapı A.Ş. büyük bir yatırıma imza BEŞ BÜYÜK MİMARÎ GRUP ÇALIŞIYOR atıyor, istanbul'un kentsel dönüşüm çalış- ^ . 

malarında önemli bir girişim yapan ihlas Gaziosmanpaşa donuşum projesinin, or; Yapı A.Ş., şehrin en yoğun bölgelerinden "ek.nltellg1 taşıdığım ve sonraki kentsel Gaziosmanpaşa'da 1 milyon metrekarelik donuşum projeleme yon gostaecegmı be alanın dönüşümünü yapacak. 


İSTANBUL EN NİTELİKLİ İLÇESİ OLACAK 


 Her safhasında sağlam adımlar Gaziosmanpaşa'daki yatırımlarına ilişkin atarak projeyi geliştiriyoruz. Bu anlamda açıklamalarda bulunan İhlas Holding İcra yerli ve yabancı beş büyük mimari gruba Kurulu Başkam Kani Bozbay; "Bugüne ka- proje çizdiriyoruz. Yabancı gruplar arasında darki bilgi, kalite ve tecrübemizi bu proje- dünyaca ünlü SOM Architects ve Foster mize yansıtacağız. Bölgede gerçekleştirilecek bulunuyor. Dönüşüme tabi tutulan alan 1 çalışmalarla Türkiye'nin en büyük özel sek- milyon metrekareye ulaşıyor. 3 veya 4 etaptör projesine imzamızı atıyoruz. Bunun öte- tan oluşacak bu projeyi her detayım tasarsinde, İstanbul'un kentsel dönüşüm tari- layarak hayata geçirmek için master plan hinde örnek teşkil edecek en geniş ölçekli dahilinde geliştiriyoruz." dedi. 

BELEDİYENİN GİRİŞİMLERİYLE; GÜÇLÜ ADIMLAR ATILIYOR Dönüşüme tabi tutulacak bölgedeki hak sahipleriyle Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin görüştüğünü belirten Bozbay; "Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin iştiraki GOPAŞ, uzun zamandır bölgedeki hak sahipleriyle anlaşmaya varıyordu. GOPAŞ, projenin hayata sokulması için birçok firmadan talep topladı. 

Bu bir ihale değildi. Başvuran firmaların yeterliliklerine ve geçmişte gerçekleştirdiği projelerine bakılıyordu. Gaziosmanpaşa Belediyesi onca firma arasından İhlas Yapı A.Ş.'yi yeterli buldu. İhlas Yapı A.Ş.'nin sektördeki deneyimi ve başarılı geçmişi bu projenin yürütülmesindeki en büyük göstergedir. İhlas Holding icra Kurulu İstanbul için böylesine önemli bir projede Başkanı Kani Bozbay yer almaktan gurur duyuyoruz" dedi. 


NİSANDA SATIŞA ÇIKMASI HEDEFLENİYOR 


Projenin bütün donatılarıyla İstanbul'a yeni bir yaşama alam kazandıracağının altım çizen İhlas Holding İcra Kurulu Başkanı Kani Bozbay; "İlk etabında 4.500 konutun yer alacağı proje A, B ve C sosyo ekonomik gruplara hitap edecek. İlk etabı nisanda satışa çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 



Türkiye Gazetesi 


Geri Dön