11 / 05 / 2024

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığından:

1- Gazipaşa Belediyesine ait aşağıda belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı DİK’nun 37. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile Satışı Yapılacaktır.
2- İhaleler aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Gazipaşa Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Belediye Encümenince yapılacaktır.
3- İhaleye çıkartılan yerlerin tahmini bedeli ve geçici teminat tutarları aşağıda belirtilmiştir.
4- İsteklilerin aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı salonda hazır bulunması veya tekliflerinin iadeli taahhütlü mektupla Gazipaşa Belediyesine göndermeleri şarttır. İstenilen Belgeler hakkında ayrıntılı bilgiler ihale şartnamesinde belirtilmiştir.
4.1. Teklif Mektubu
4.2. Geçici teminatlarını yatırdıklarına dair makbuz veya belge, (Gazipaşa Belediyesi Tahsilat Servisine Elden veya Gazipaşa Belediyesine ait TR71 0001 5001 5800 7292 3630 22 nolu Vakıfbank hesabına yatırılabilir.)
4.3. İhale Dosya bedelinin ödendiğini gösterir makbuz veya belge, (Gazipaşa Belediyesi Tahsilat Servisine Elden veya Gazipaşa Belediyesine ait TR09 0001 5001 5800 7299 4347 59 nolu Vakıfbank hesabına yatırılabilir.)
4.4. Gerçek kişiler için nüfus kayıt örneği, tüzel kişiler için ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair oda veya kurum belgesi,
4.5. Gerçek kişiler için Kanuni İkametgâh Belgesi, Tüzel kişiler için tüzel kişiliği temsile yetkili kişinin (şirket müdürünün) Kanuni İkametgâh Belgesi,
4.6. Tebligat için Türkiye’de adres beyanı,
4.7. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza
beyannamesi,
4.8. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.
4.9. Ortak girişim olarak ihaleye katılınması halinde ortaklarca imzalı ve noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,
4.10. Sabıka kaydı belgesi.
4.11. Gazipaşa Belediyesinde vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge.
5- İhale şartnamesi ve eki belgeler her gün mesai saatleri içerisinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünden veya www.gazipasa.bel.tr internet adresinden temin edilebilir. İhale dosya bedeli aşağıda belirtilmiştir. İhaleye katılabilmek için ihale dosyası satın almak zorunludur.

Gazipaşa Belediyesi Antalya da iki arsa satacak! Antalya da arsa arayanlar dikkat!

 

Milli Emlak o ilde 69 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!


Geri Dön