03 / 05 / 2024

Geberit, Sigma70 ile banyolarda fark yaratıyor!

Geberit, Sigma70 ile banyolarda fark yaratıyor!

Geberit, henüz tasarım aşamasındayken "Design Plus powered by ISH" ile ödüllendirilen yeni kumanda kapağı Sigma70 ile banyolara teknolojiyi ve konforu bir arada sunuyor.



Tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70; üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi olmaya aday.  


Sıhhi tesisat alanında Avrupa pazar lideri olan Geberit, banyolar için tasarım ve konforu birleştiren yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Geberit’in tablet görünümlü yeni kumanda kapağı Sigma70; elektrik bağlantısı veya pile gerek duymaksızın, yumuşak bir baskıyla harekete geçen servo hidrolik sistem ile deşarj sürecini başlatıyor.  Zarif ve pürüzsüz tasarımıyla paslanmaz çelik veya camdan yapılmış yüzey seçenekleri sunan Sigma70, banyolarda hijyene önem verenlerin beklentilerini yükseltiyor. 


Su Tasarrufuna Katkı 

Banyolara kıskanılası güzellikler katan Geberit, her tarza uygun akıllı ve fonksiyonel çözümleriyle de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Dünya genelinde su tasarrufu konusunda öncü çalışmalara imza atan Geberit, zarif tasarımı ile öne çıkan Sigma70 çift kademeli deşarj sistemi sayesinde su tasarrufuna katkı sağlıyor. Sigma70 kumanda kapağı fiyatı – 1120 ile 1465 TL arasındadır. 



Geri Dön