23 / 07 / 2024

Gebze Avvlu Recidence satışta!

Gebze Avvlu Recidence satışta!

Yuva Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Avvlu Recidence projesi tanıtıldı. 22 adet bağımsız bölüm ve 20 adet konuttan oluşan proje yatırımcıların gözdesi haline geldi. 




Yuva Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Avvlu Recidence projesinin lansmanı gerçekleşti. “Lüks yaşamın” tanımının yapıldığı proje Tatlıkuyu'da yükseliyor. 

Toplam bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 22 adet bağımsız bölüm ve 20 adet konuttan meydana geliyor. Avvlu Recidence'ta daireler 3+1 ve 4+2 olarak dizayn edildi.

Avvlu Recidence projesinde 3 oda 1 salon dairelerin alanları 136 metrekare, 4 oda 2 salon dairelerin alanları ise 240 metrekare olarak dizayn edildi. Proje kapsamında konfor ve prestij, ferah daireler, yerden ısıtma, 3 metre tavan yükseklik, ankastre mutfak, ebeveyn banyo, açılır kapanır balkon camları, özel güvenlik, kapalı otopark, çöp şut, yangın söndürme sistemleri, görüntülü konuşma, panoramik cam tavan, çift asansör bulunuyor.

Deprem ve yangın güvenliğine sahip proje yatırımcıların gözdesi haline geldi. Proje kapsamında yatırımcıları koruma amaçlı kiralama ofisi de bulunacak. 

Avvlu projesi şehir merkezi ve Gebze Canter AVM ‘ye 2 dakika, E5 karayolu üzerinde, havaalanına 15 dakika, denize 5 dakika mesafede, okul, sağlık ocağı, kapalı pazara yürüme mesafesinde yer alıyor.

 

http://www.avvlu.com/


Geri Dön