16 / 05 / 2024

Gebzeliler yeni oto sanayi alanı istiyor!

Gebzeliler yeni oto sanayi alanı istiyor!

2012 yılında Gebze'de kurulan S.S. Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Gebze Pelitti Köyü'nde yer alan 350 dönümlük arazide kendileri için modern bir küçük oto sanayi alanı kurulmasını istiyor.



S.S Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Şilesi Yapı Kooperatifi Eskihisar'da bulunan bir restoranda basın toplantısı düzenledi. Kooperatif Başkanı Ömer Emiroğlu, Başkan Yardımcısı Ertan Çctinkaya, Başkan Yardımcısı Fikret Kinsiz, Muhasip Üye Knsar Demirhan ve Basından sorumlu üye Ahmet Çelenk'in katıldığı basın Loplanlısında açıklama yapan kooperatif yöneticileri; 'Daha önce görüşmeleri yapılan ve bir önceki Sayın Bakanımız Nihat Ergün'ün Tatlıkuyu esnafıyla yaptığı toplantıda Belediye Başkanımıza verdiği talimatlar doğrultusunda Şu bal 2014'de Gebze Ticaret Odası 13. Komitenin sorunları toplantısında bu konu gündeme gelmişti. Pelidi Köyü'nde bulunan 350 dönümlük arsanın  TOKİ  ve Sayın Bakanımız Fikri Işık'ın Aralık 2014 ayındaki beyanatı doğrultusunda .Bakanlık işbirliği ile bir an önce planlama çalışmaları yapılarak Gebze Küçük Sanayi esnafına vc diğer küçük işletmelere tahsis edilmesini beklemekteyiz. Sayın Bakanımızın konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Gebze'ye iki müfettiş gönderdiği ve raporların olumlu olduğunu bilmekteyiz' dedi.

 

DESTEK BEKLİYORLAR


Sözlerine şu ifadelerle devam eden kooperatif üyeleri; 'Gebze'nin iyi bir yaşam alanı olabilmesi için; oto sanayicilerin ve diğer küçük işletmelerin şehir dışında kaliteli, verimli iş yerlerine sahip olması gerekmektedir. Bu sanayi sitemizin kurulması için, başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Bakanlardan, Milletvekillerinden, Kocaeli Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızdan, ilçe kaymakam ve belediye'balkanlarından yardım ve destek bekliyoruz' dedi. 


Gebze Gazetesi


Geri Dön