25 / 07 / 2024

gebze oto sanayi alanı

gebze oto sanayi alanı

2012 yılında Gebze'de kurulan S.S. Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Gebze Pelitti Köyü'nde yer alan 350 dönümlük arazide kendileri için modern bir küçük oto sanayi alanı kurulmasını istiyor.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaş Pompa İnşaat Makina Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Özgün tarafından kuruldu.

Bostancı Oto Sanayi Sitesi konut alanına mı dönüşecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Hilmi Develi bugünkü köşe yazısında Bostancı Oto Sanayi'nin imar planlarını kaleme aldı.

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kukul ve Bayram Akgül ortaklığında kuruldu.

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Togaç tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

gebze oto sanayi alanı Haberi

gebze oto sanayi alanı

S.S Gebze Yeni Oto Küçük Sanayi Şilesi Yapı Kooperatifi Eskihisar'da bulunan bir restoranda basın toplantısı düzenledi. Kooperatif Başkanı Ömer Emiroğlu, Başkan Yardımcısı Ertan Çctinkaya, Başkan Yardımcısı Fikret Kinsiz, Muhasip Üye Knsar Demirhan ve Basından sorumlu üye Ahmet Çelenk'in katıldığı basın Loplanlısında açıklama yapan kooperatif yöneticileri; 'Daha önce görüşmeleri yapılan ve bir önceki Sayın Bakanımız Nihat Ergün'ün Tatlıkuyu esnafıyla yaptığı toplantıda Belediye Başkanımıza verdiği talimatlar doğrultusunda Şu bal 2014'de Gebze Ticaret Odası 13. Komitenin sorunları toplantısında bu konu gündeme gelmişti. Pelidi Köyü'nde bulunan 350 dönümlük arsanın TOKİ ve Sayın Bakanımız Fikri Işık'ın Aralık 2014 ayındaki beyanatı doğrultusunda .Bakanlık işbirliği ile bir an önce planlama çalışmaları yapılarak Gebze Küçük Sanayi esnafına vc diğer küçük işletmelere tahsis edilmesini beklemekteyiz. Sayın Bakanımızın konuyla...