27 / 04 / 2024

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Panora, Armada, Atakule gibi alışveriş Merkezleri olmak üzere 40'a yakın projede çeşitli ödülleri olan mimarlık ofisi tarafından tasarlanan Mega Şaşmaz projesi 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. Sanayi ve AVM gibi farklı 2 konsepti üst seviyede bir araya getiren Mega Şaşmaz, Başkentte hayata geçiriyor.

Oto tamir, oto galeri, yedek parça, oto servis, oto ekspertiz, VİP araç hizmetleri, banka, noter, sigorta hizmetleri gibi birbiri ile ilişkili birçok hizmet Mega Şaşmaz çatısı alında bir araya gelecek.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi oto sanayilerin mevcut problemlerini gidererek günümüz alışveriş alışkanlıklarına da cevap verecek tarzda AVM konseptine göre tasarlanacak.

MEGA ŞAŞMAZ OTO SANAYİ AVM'Sİ ÖZELLİKLERİ

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Mega Şaşmaz, bir çok ünlü marka, kafeler ve restoranlarıyla tüketicilere eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatırken aynı zamanda kargo, eczane, berber, market gibi hizmet sektörlerini de içinde bulunacak.

Söz konusu proje, 8 giriş-çıkış noktası, fonksiyonel dükkanları, geniş yolları, ofis ve depoları ile Oto Sanayi AVM anlayışında dikkat çekiyor. Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde ısınma doğalgazlı olup, 7 adet asansör, 739 adet açık-kapalı otopark alanları ve 20 adet elektrik şarj ünitesi bulunuyor.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Mega Şaşmaz Projesi, 5,5 metre ile 8.5 metre arasında değişen kat yükseklikleri, panoramik asansörü, katlar arası geniş yürüme mesafeleri, yürüyen merpenleri ile ferah bir ortam sunmayı hedefliyor.

Havalandırma ve doğal aydınlatma sistemine sahip Mega Şaşmaz’da her kat bloğuna birbirinden bağımsız olmak üzere dışarıdan düz giriş imkanı yer alıyor.

MEGA ŞAŞMAZ OTO SANAYİ AVM DÜKKAN FİYATLARI

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

İnşaat çalışmaları devam eden Mega Şaşmaz Projesi’nin 2025 yılının ilk yarısında yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Satışları devam eden projede fiyatlar 3 milyon 740 bin ürk Lirası ile 35 milyon Türk Lirası arasında değişiyor.

Öte yandan yarısı peşin ödemelerde kolaylık sağlayan firma geri kalan ödemeleri 12 ay vade sıfır faiz imkanı sağlıyor.

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Renault'tan Ekim ayına özel kampanya! 250 bin TL 12 ay vade, yüzde 3,49 faiz fırsatı!


Geri Dön