28 / 04 / 2024

Gedore El Aletleri’nden rüzgar santralleri için özel ürün kataloğu!

Gedore El Aletleri’nden rüzgar santralleri için özel ürün kataloğu!

El aletleri sektörünün uzman kuruluşu Gedore E l Aletleri, rüzgâr santralleri için gerekli el aletlerinden derlenmiş kapsamlı ürün kataloğu ile kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor...



Gedore El Aletleri yenilenebilir enerji sektörünün öncüsü olan ve sayıları her geçen gün hızla artan rüzgâr santralleri için gerekli tüm el aletleri için özel bir katalog hazırladı. Özenle seçilmiş ürün çeşitleri arasında rüzgâr santrallerinin hem kurulumu hem de işletimi süresince kullanılması gereken özel el aletleri yer alıyor.

Çoğu ülkede enerji elde etmek amacıyla ağırlıklı olarak kömür, petrol, doğalgaz gibi fosil yakıt kaynakları kullanılmakta olsa da yenilenebilir enerjinin önemi kapsamında Gedore El Aletleri, rüzgâr santralleri için hazırlamış olduğu özel ürün kataloğu çevreye ve geleceğe yönelik sorumluluğunu yerine getiriyor.

Gedore El Aletleri Türkiye Genel Müdürü Bülent Savaş; rüzgar enerji santrallerinde özellikle tork anahtarı, tork artırıcı ve bu grupla ilgili aletlerin fazla kullanılmaya başlanmasının, hem Gedore Almanya Merkezi, hem de Türkiye organizasyonunu çok mutlu ettiğini, bu spesifik iş alanında Türkiye’nin gelişen bir pazar olduğunu ve sadece rüzgar enerji santralleri için Gedore’nin özel bir kataloğu olduğunu,  santrallerin kurulum ve çalışması için her türlü ürünün Gedore’de bulunduğunu  söyledi.


Geri Dön