03 / 05 / 2024

Gedore satış akademisi İzmir'de gerçekleştirildi!

Gedore satış akademisi İzmir'de gerçekleştirildi!

Gedore El Aletleri; günümüzün artan rekabet koşullarında daha fazla müşteri ve kazanç elde edebilmek, iş ortakları ve çalışanlarının gelişimini sağlamak amacıyla “Gedore Satış Akademisi Toplantıları” nın üçüncüsünü İzmir’de gerçekleştirdi...



21 Eylül’de gerçekleşen Gedore Satış Akademisi Toplantısı’nda “Müşteri İlişkileri Yönetimi” üzerine Doç. Dr. Yonca Tomaç Tunç tarafından verilen eğitime  İzmir  bayileri yoğun ilgi gösterdi. 

Eğitici olduğu kadar eğlenceli de geçen Gedore Satış Akademisi Toplantısı’nda bayiler hazırladıkları projeler ile eğitimin faydasını göstermiş oldular.  Gün sonu çekilen hatıra fotoğrafı ile Gedore Satış Akademisi eğitimi sona erdi.

Gedore El Aletleri’nden satış ve pazarlama müdür yardımcısı Doğan Görkem Orhon, mekanik el aletleri ürün sorumlusu Abdullah Şale, bölge satış yöneticisi Uğur Diriöz, ürün tanıtımı Ahmet Gül Gedore Satış Akademisi Toplantısı’na katıldı.          

Piyasada her geçen gün artan ürün arzı ve rekabet koşullarında farklı olmak, hizmet ve ürün kalitesini arttırmak tüm firmalar için önemli bir konu olduğunu belirten Gedore El Aletleri Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Doğan Görkem Orhon; Mesleki bilginin artmasıyla, hizmet kalitesi arasında doğru orantı olduğuna inandıkları için bu toplantılara ağırlık verdiklerini belirtti. Orhon “mekanik el aletleri kullanıcıları, mesleki faaliyetlerini, zanaatlarını ve ürün kalitesini arttırabilmek için profesyonel ürünleri kullanmanın önemini her geçen gün daha iyi anlıyorlar. Bu bağlamda biz de Gedore El Aletleri olarak ürünlerimizi kullanıcılarla anlatan ve onları teknik anlamda yönlendiren bayilerimizi daha iyi ve profesyonel çözümler sunabilmeleri için desteklemeye devam edeceğiz” dedi.



Geri Dön