30 / 09 / 2024

Geleceğin otomobil dünyası "Autopia" olacak!

Geleceğin otomobil dünyası

İçerisinde keyifle zaman geçirilebilecek bir konsepte sahip. Cazip fiyatları ve özel ödeme koşullarıyla, birinci el showroom']arJkinci el otomobil galerileri,yetkili servisler




İçerisinde keyifle zaman geçirilebilecek bir konsepte sahip. Cazip fiyatları ve özel ödeme koşullarıyla, birinci el showroom']arJkinci el otomobil galerileri, yetkili servisler, aksesuar-modifiye mağazaları, sigorta şirketleri, ofisler, bankalar, eczaneler, cafe-restoranlar, tiyatrolar, çocuk oyun alanları, açık hava sineması ve go-kart pisti Autopia'da bir arada.

Otomobil dünyasının yeni cazibe merkezi: Autopia

Tüm otomobil markalarının ve yakında şehir dışına taşınmak zorunda olan galerilerin bir araya geldiği Autopia, otomobil dünyasının yeni cazibe merkezi. Otomotiv sektörüne dair her şeyin bir arada bulunduğu Autopia, otomobil markaları ve galerilerini hiçbir zaman ulaşamayacakları müşteri adetlerine ulaştırmak için geliyor.

Autopia'nın eşi benzeri yok!

Autopia yaşam ve hobi alanlarından, sergi ve müzayede salonlarına kadar, otomobille ilgili aklınıza gelen her şeyin içinde yer aldığı tek otomobil alışveriş merkezi. 117.000 m2 satın alınabilir ve kiralanabilir alana sahip olan Autopia, 470 adet mağazası ile yılda 6.000.000 ziyaretçi hedefliyor. Autopia, sadece erkeklerin ve otomobil tutkunlarının değil tüm aile bireylerinin farklı zevklerine, hobilerine karşılık verebilen,

Yabancılar için büyük fırsat! Alışveriş merkezinden yer satın alma imkânı sadece Autopia'da.
Autopia, sadece otomobil dünyasına değil, yatırımcılara da büyük fırsatlar sunuyor: Autopia'daki galeriler, restoran-cafe ve mağazalar, Türkiye'de ilk defa uygulanan bir işletme modeliyle kiralanmanın yanında satın da alınabiliyor. Kiracısı hazır olan bu alanları satın almak, çok hızlı ve yüksek getirişi olan bir yatırım anlamına geliyor. Böylece Türkiye ve dünyanın en ünlü markaları kiracınız oluyor.

Avrupa'nın en büyük ve modem otomobil alışveriş merkezi!

Yaşam alanları Autopia içinde önemli bir yere sahip. Kültür ve sanat alanları, teras üzerine konumlandırılmış cafe ve restoranlarıma Autopia, her türlü zevke hitap edebilen bir müşteri profilinin ilgisini çekecek. Üzerinde yer alacak olan benzersiz test sürüş pisti ile misafirler satın almak istedikleri aracı anında deneme fırsatı yakalayabilecek, alım-satım işlemleri için bankalar ve sigorta şirketlerine kolayca ulaşabilecek ve içeride araçlarıyla dolaşabilecekler. Autopia Fiyatlama Takip Endeksi'nin olduğu bir web sitesi ve TV kanalı çalışmaları hızla devam ediyor. Autopia TV, Autopia içinde satılan ne varsa her biriyle ilgili detaylı fiyat bilgilerini ve karşılaştırmalarını misafirler ile paylaşacak.

Ödüllü Proje!

Ünlü mimarlar Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından tasarlanan Autopia, dünyanın sayılı emlak yarışmalarından International Property Avvards 2010'da, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi mimari projesi olarak iki ayn ödüle layık görüldü.

Güvenilir ve uzman ortaklık arkasında!
Autopia projesinin arkasında, bugüne kadar Capacity AVM-Bakırköy, Historia AVM-Fatih, Flyinn AVM-Florya, MetroPort AVM-Bahçelievler, Ataköy Plus AVM-Ataköy ve Pelican Mall-Avcılar gibi birçok alışveriş merkezi projesini başarıyla gerçekleştiren Keleşoğlu İnşaat-Gül inşaat ortaklığının deneyimi bulunuyor.
Sabah
 

 

 


Geri Dön