16 / 05 / 2024

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor!

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor!

İnşaat, taahhüt ve proje alanlarında faaliyet gösteren Gelincik İnşaat, firma, konut, plaza, kamu ihalelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünlerinde çok uluslu markaların bayiliklerini yürütüyor.



İnşaat, taahhüt ve proje alanlarında faaliyet gösteren Gelincik İnşaat, firma, konut, plaza, kamu ihalelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünlerinde çok uluslu markaların bayiliklerini yürütüyor. Demsaş markasının Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Eskişehir, Bilecik ve  İzmir  bayiliğini yaptıklarını belirten Gelincik İnşaat Genel Koordinatörü Gülnur Üçel, hazır mutfak ve banyo ürünlerinin yanı sıra Gaggenau, White Westinghouse, Smeg, Blanco, Falmec, Elica markalarının da bölge bayiliğini sürdürdüklerini dile getirdi. Üçel, kısa vadede firma portföylerini Alman ve İtalyan markalarla zenginleştireceklerini ifade etti. Ürün portföylerinde hazır mutfak ve banyo gruplarının dışında tamamlayıcı ürünlerin de bulunduğunu belirten Üçel, "Mutfakla birlikte düşünülmesi gereken buzdolabı, ocak, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi, evye, batarya, davlumbaz gibi ürünlerimiz de var" diye konuştu. 


Hazır mutfak ve banyonun, inşaat sektörünün gelişmesiyle ayrı bir pazara dönüştüğüne değinen Gülnur Üçel, 'değerli zaman' kavramı nedeniyle tüketicinin ankastre mutfak alanına yöneldiğini söyledi. 


Yeni inşaat projeleri, kentsel dönüşüm ve yenileme eğilimleri ile Türkiye'de ankastre mutfak pazarının son yıllarda yüksek bir büyüme ivmesi yakaladığını belirten Üçel, "Türkiye'de de talep hızla artıyor. Talebe paralel pazar da hızlı büyüyor. 2013 yılında 1.5 milyar dolar olan pazar büyüklüğü, 2014'te 1.8 milyar dolara ulaştı." diye konuştu.


Dünya


Geri Dön