23 / 07 / 2024

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor mu

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor mu

İnşaat, taahhüt ve proje alanlarında faaliyet gösteren Gelincik İnşaat, firma, konut, plaza, kamu ihalelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünlerinde çok uluslu markaların bayiliklerini yürütüyor.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62153 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62120 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 600 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62112 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 700 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın hracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 700 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı oldu. 

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 300 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDTFVKE2018 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının portföy varlığını belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 500 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor mu Haberi

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor mu

İnşaat, taahhüt ve proje alanlarında faaliyet gösteren Gelincik İnşaat, firma, konut, plaza, kamu ihalelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünlerinde çok uluslu markaların bayiliklerini yürütüyor. Demsaş markasının Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Eskişehir, Bilecik ve İzmir bayiliğini yaptıklarını belirten Gelincik İnşaat Genel Koordinatörü Gülnur Üçel, hazır mutfak ve banyo ürünlerinin yanı sıra Gaggenau, White Westinghouse, Smeg, Blanco, Falmec, Elica markalarının da bölge bayiliğini sürdürdüklerini dile getirdi. Üçel, kısa vadede firma portföylerini Alman ve İtalyan markalarla zenginleştireceklerini ifade etti. Ürün portföylerinde hazır mutfak ve banyo gruplarının dışında tamamlayıcı ürünlerin de bulunduğunu belirten Üçel, "Mutfakla birlikte düşünülmesi gereken buzdolabı, ocak, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi, evye, batarya, davlumbaz gibi ürünlerimiz de var" diye konuştu. 


Hazır mutfak ve banyonun, inşaat sektörünün gelişmesiyle ayrı bir pazara dönüştüğüne...