08 / 05 / 2024

Gelişmiş teknolojisiyle buhar kazanlı ütü Philips'te! Yaptıklarına inanamayacaksınız! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Gelişmiş teknolojisiyle buhar kazanlı ütü Philips'te! Yaptıklarına inanamayacaksınız! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kırışmış,giyilemez vaziyette olan kıyafetler için yeni  teknolojisiyle Philips buhar kazanlı ütü, sahip olduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Otomatik kapanma,güvenli taşıma kilidi,etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi buhar kazanlı ütü merak konusu oluyor. 



Gelişmiş teknolojisiyle buhar kazanlı ütü Philips te! Yaptıklarına inanamayacaksınız! 14 Şubat 2023 fiyat listesi
Kırışıklıklar için en büyük çözüm kaçınılmaz ütülerdir. Gözle görülen sonuçlar elde etmek içinde gelişmiş teknolojiye sahip ütü kullanmak gerekir.Ev hanımları için önemli olan ütü, çok kısa sürede inatçı kırışıklıklardan kurtulmanıza yardımcı olarak evlerde yerini alır. Ortaya koymuş olduğu üstün performans ile ütü yapma işlevini kolay hale getirir. 

Süper güçlü ütüleme

PerfectCare Aqua Pro, ultra hafif ütüsü ve 2,5 L'lik ekstra büyük su haznesiyle uzun süre ütü işlerinize yardımcı olacak bununla birlikte  dikey buhar püskürtme için de uygundur.

Ekstra büyük su haznesi

2,5 L kapasiteli ekstra büyük su haznesi sayesinde ütü yaparken hazneyi tekrar doldurmaya gerek duymadan 3 saat sürekli kullanım imkanı sağlar.Şeffaf oluşuyla hazneyi 360° görerek etkili buhar elde etmeye devam etmek için ne kadar su kaldığını görmeniz mümkündür.

Kolay ve etkili kireç temizleme sistemi

Özel olarak tasarlanıp ideal şekilde ayarlanan Easy De-Calc Plus özelliği kireç birikimini önler ve buhar kazanlı ütünüzün kullanım ömrünü uzatır. Ütü, temizlik ve kireç temizleme vakti geldiğinde sizi ışık ve sesle uyararak temizlik işlevi yapılmasını ister.

Çizilmelere karşı dayanıklı tabanı

T-ionic Glide teknolojisine sahip ütü çizilmeye karşı üstün dayanıklılık için entegre bir titanyum oksit katmanla birlikte alüminyumdan daha sert ve dayanıklı olan paslanmaz çelikten bir tabana sahiptir. 

Peki buhar kazanlı ütünün otomatik kapanma ve güvenli taşıma kilidi özellikleri ne işe yarıyor? 

 


Geri Dön