28 / 04 / 2024

Kia Niro EV VE HİBRİT Şubat zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 14 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kia Niro EV VE HİBRİT Şubat zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 14 Şubat 2023 fiyat listesi!

İlgi çekici otomobil aksesuarları ile bilienen Kia' NİRO serisi 2023 Şubat ayın da da fiyatı merak edilenler arasına girdi. Peki Kia Niro EV VE HİBRİT Şubat zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 14 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar



KİA Niro hibrit

Niro hibrit yine 1.6 litrelik sıralı dört benzinli motoru, bir elektrik motorunu ve altı vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanı birleştiren bir aktarma organı kullanacak. Kia, toplam gücün eskisi gibi 139 beygir olacağını ve yalnızca önden çekişli olacağını söylüyor.

Plug-in hibrit veya elektrikli versiyonlarla ilgili ayrıntılar henüz mevcut değil , ancak kesinlikle daha güçlü elektrik motorları ve daha büyük pil takımları kullanacaklar2023 Niro , biraz daha uzun dingil mesafesi, artan genişliği ve hem daha fazla yolcu alanı hem de ekstra kargo odası sağlaması gereken 2,5 inç daha uzun gövdesi ile eski modelden daha büyük .

Kia Niro EV VE HİBRİT Şubat zammı ne kadar oldu?! İşte Kia Niro EV 14 Şubat 2023 fiyat listesi!

Stili büyük ölçüde HabaNiro konsept otomobilinden alınmıştır ve ilginç döşeme kişiselleştirme olanakları sunacaktır: Zıt C sütunu döşemesi için altı renk seçeneği ve gövde kaplaması için üç döşeme seçeneği ile birlikte sekiz dış renk sunulmaktadır.

İçeride Niro, diğer birçok yeni Kia modelinde olduğu gibi 10,3 inçlik bir dokunmatik ekran ve bir dijital gösterge kümesiyle birlikte gelir. Daha önce sadece Niro EV'de görülen döner vites topuzu artık hibrit modellerde de standart.

KİA Niro EV

İlgi çekici aydınlatma öğeleri ve iki tonlu gövde panelleri sayesinde, yeniden tasarlanan 2023 Kia Niro EV, selefinden çok daha fazla dikkat çekiyor. 

Tamamen elektrikli alt kompakt SUV ayrıca, ayırt edici stil ve dijitalleştirilmiş göstergeler içeren daha şık bir iç mekana sahiptir. 

Kia, iç mekanda da geri dönüştürülmüş malzemelerin yaygın olarak kullanıldığını öne sürüyor. Yeni Niro EV, ön tekerlekleri besleyen 201 beygirlik bir elektrik motoruna sahip. Bu, Niro hibrit modellerinden (ayrı olarak incelenir) daha yüksek bir beygir gücü sayısı olmasına rağmen, EV'nin hızlanması çok daha yumuşak geliyor. 64,8 kWh pil, 253 mil menzil sunar ve Kia, DC hızlı şarj cihazına bağlandığında yaklaşık 45 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80'e kadar şarj edilebileceğini iddia eder.

Motoru, Güç ve Performans

Ön tekerlekleri besleyen tek bir elektrik motoru, Niro EV'nin tek güç aktarma organı olacak. Kia, bu kurulumun 
201 beygir gücü ürettiğini ve bunun da onu 139 beygirlik hibrit ve 180 beygirlik plug-in hibrit modellerden daha güçlü kıldığını söylüyor. 
 


Geri Dön