28 / 04 / 2024

Gemsac İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Limited Şirketi kuruldu!


Gemsac İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tezol tarafından kuruldu.



Gemsac İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tezol tarafından kuruldu.

Gemsac İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Temizlik Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) ORMAN ÜRÜNLERİ Ağacın ilk işlenmesinden elde edilen ürünlerin toptan ticareti (kereste, ağaç yünü, talaş ve yongası, demir yolu ve tramvay traversleri, kontrplak, yonga ve lifli levhalar (mdf, sunta vb.), parke panel, ahşap varil, fıçı ve diğer muhafazalar, vb.) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kollektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu TEMİZLİK Tesis bünyesindeki kombine destek hizmetleri (işletme veya tesis bünyesinde temizlik, bakım, çöplerin bertarafı, koruma ve güvenlik, posta dağıtımı, çamaşırhane, resepsiyon vb. yardımcı hizmet ve görevlerin birden fazlasının sağlanması)
 


Geri Dön