28 / 04 / 2024

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Gen Yapı Saloon Residence iletişim için 0216 540 23 68 telefon numarasını arayarak satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Saloon Residence'ta metrekare satış fiyatı 3 bin liradan başlıyor...




Saloon Residence konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde yükseliyor.  Saloon Residence  Ümraniye projesi Yukarı Dudullu bölgesinde hayata geçiriliyor.


Saloon Residence Ümraniye projesi  Gen Yapı  tarafından yükseliyor. Gen Yapı Saloon Residence iletişim bilgileri öncesinde Saloon Residence'ın diğer detaylarını verelim.


Saloon Residence projesinde 128 adet konut bulunuyor. Ümraniye Saloon Residence satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, teras ve bahçeli konut tiplerinden oluşuyor.


Saloon Residence Ümraniye fiyat listesi metrekare bazında 3 bin lira ile 3 bin 700 lira arasında değişiklik gösteriyor. Saloon Residence Ümraniye ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Gen Yapı Saloon Residence iletişim için 0216 540 23 68 numaralı telefonu arayarak Saloon Residence Dudullu satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Ümraniye Saloon Residence teslim tarihi Mart 2014 olarak açıklandı.


Ümraniye Saloon Residence projesi içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, spor alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor.


Saloon Residence nerede?

Saloon Residence adres bilgisi : Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye  


Gen Yapı Saloon Residence iletişim

Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön