Kent Haberleri

Gençler müjde! Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alıyor! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı...

Ziraat Bankası 2022 yılı personel alımı ilanının detaylarını açıkladı. 1650 personel alacağını belirten banka bu kapsamda servis görevlisi, müfettiş ve uzman yardımcısını bünyesine katmayı hedefliyor. İşte Ziraat Bankası  2022 personel başvuru şartlarının tüm ayrıntıları...Ziraat Bankası 78 ilde toplam 1

Ziraat Bankası KPSS ve YDS şartı olmadan Türkiye'nin 78 farklı ilinde personel alacağını açıkladı. Ziraat Bankası 78 ilde toplam 1.650 personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet bankası, 1500 servis görevlisi, 120 uzman yardımcısı ile 30 müfettiş alımları için başvuru işlemleri başladı. Banka tarafından yayınlanan ilana göre alım yapılacak şehirler tek tek belli oldu.

Söz konusu personel alımı için müracaat yapan adaylara yazılı sınav tertip edilecek. Yapılan sınavda başarılı olan vatandaşlar sözlü mülakata çağırılacak. Ziraat Bankası tarafından ilan edilen şehir ve ilçelerde yaşayan adaylara öncelik sağlanacak. Başvurusu kabul edilen memur adaylarının sınav giriş belgeleri internet üzerinden bildirilecek. Peki, Ziraat Bankası memur alımı başvurusu nereden, nasıl yapılır yapılır? İşte 2022 Ziraat Bankası personel alımına dair merak edilenler...

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI SON TARİHİ BELLİ OLDU!

Bankanın personel alımı başvuruları 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle başladı. En geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular saat 23:59'da son bulacak. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

78 farklı ilde yapılacak alımlar için başvuru işlemleri internet üzerinden yapılacak. Sınava başvuru formu müracaat yapacak daylar tarafından eksiksiz olarak doldurulacak. Fotoğrafı bulunmayan ya da başvuru koşullarını taşımayanların müracaatları geçersiz sayılacak. Başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecek ve adaylara bildirilecek. Başvuru yapacaklardan İstanbul Üniversitesi tarafından belirlenen 330 TL'lik sınav ücreti alınacak. Başvuru işlemler http://ziraatbank.istanbul.edu.tr/ adresi üzerinden yapılabilecek.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMIN KPSS ŞARTI

Ziraat Bankası personel alımlarını sınav ile yapılacağından dolayı başvuran adaylar sınav ücreti karşılığında sınavlara katılım sağlayacak. Bu nedenle adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak.

ZİRAAT BANKASI 2022 GENEL BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI MI?

(T.C) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Bankacılık kamu kapsamında bankada çalışmasının yasaklanmamış olması,
Yurt içi veya yurt dışında görev yapmasına engel olacak herhangi bir beden veya akıl hastalığının olmaması gibi genel başvuru şartları isteniliyor.
Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,
Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş ve askerlik ile ilişiği kalmamak,
İlana 30 yaşından büyük adaylar başvuruda yapamazken kadroya üniversite son sınıf öğrencileri ise başvuru yapabilecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu 150 uzman erbaş alacak! İşte başvuru şartları...

PTT'den müjde! En az 15 bin personel alımı yapılacak! 2022 PTT personel alımı ne zaman? 

Anneler müjde! Devlet PTT üzerinden 650 TL çocuk parası veriyor! Başvuran hemen alıyor!