Kent Haberleri

Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları açıklandı mı? Devlet bankası KPSS'siz personel alımı kontenjan listesi...

Ziraat Bankası 2022 yılı personel alımı ilanının detayları belli oldu. 1650 personel alacağını duyuran banka bu kapsamda servis görevlisi, müfettiş ve uzman yardımcısını bünyesine katmayı planlıyor. İşte 2022 Ziraat Bankası personel başvuru şartlarının tüm ayrıntıları...Ziraat Bankası 78 ilde toplam 1

Ziraat Bankası KPSS ve YDS şartı bulunmaksızın Türkiye'nin 78 farklı ilinde personel alacağını duyurdu. Ziraat Bankası 78 ilde toplam 1.650 personel alımı yapacağını ilan etti. Devlet bankası, 1500 servis görevlisi, 120 uzman yardımcısı ve 30 müfettiş alımları için başvuru işlemlerine başladı. Banka tarafından yayınlanan ilana göre alım yapılacak şehirler açıklandı.

 

Söz konusu personel alımı için müracaat yapanlara yazılı sınav tertip edilecek. Yapılan sınavda başarılı olan adaylar sözlü mülakata çağırılacak. Ziraat Bankası tarafından ilan edilen il ve ilçelerde yaşayan adaylara öncelik sağlanacak. Başvurusu onaylanan memur adaylarının sınav giriş belgeleri internet üzerinden bildirilecek. Peki, Ziraat Bankası memur alımı başvurusu nasıl yapılır, nereden yapılır? İşte 2022 Ziraat Bankası personel alımına ilişkin merak edilenler...

 

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI SON TARİHİ AÇIKLANDI!

Bankanın personel alımı başvuruları 30 Eylül 2022 tarihinde başladı. En geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular saat 23:59'da sona erecek. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece elektronik ortamda yapabilecek.

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

78 farklı ilde gerçekleştirilecek alımlar için başvuru işlemleri internet üzerinden yapılacak. Sınava başvuru formu müracaat yapacak kişiler tarafından eksiksiz olarak doldurulacak. Fotoğrafı olmayan veya başvuru şartlarını taşımayanların müracaatları geçersiz sayılacak. Başvuruları kabul edilen adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecek ve adaylara bildirilecek. Başvuru yapacaklardan İstanbul Üniversitesi tarafından belirlenen 330 liralık sınav ücreti alınacak. Başvuru işlemler https://ziraatbank.istanbul.edu.tr/ adresi üzerinden yapılacak.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMIN KPSS ŞARTI VAR MI?

Ziraat Bankası 2022 personel alımlarını sınav ile yapılacağından başvuran adaylar sınav ücreti karşılığında sınavlara katılım sağlayacak. Bu sebeplele adaylardan herhangi bir KPSS şartı istenilmiyor.

ZİRAAT BANKASI 2022 GENEL BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak,
Bankacılık kamu çerçevesinde bankada çalışmasının yasaklanmamış olması,
Yurt içi veya yurt dışında görev yapmasına engel olacak herhangi bir beden ya da akıl hastalığının olmaması gibi genel başvuru şartları isteniliyor.
Herhangi bir suç hükümlülüğünün olmamak,
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ve askerlik ile ilişiği kalmamak,
İlana 30 yaşından büyük adaylar başvuruda yapamazken kadroya üniversite son sınıf öğrencileri ise başvuru yapabiliyor.

Anneler müjde! Devlet çocuk parası dağıtıyor! Başvurun PTT'den 650 TL'yi tıkır tıkır alın!

Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar? Esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Kızışan yarışa kamu bankaları da dahil oldu! Emekli promosyonuna okkalı zam geldi!