İş Fırsatları

Ziraat Bankası müjdeyi patlattı! 81 ilde KPSS şartsız personel alımları başladı!

Ziraat Bankası 2022 yılının personel alımı ilanını yayımladı. 2050 personel alacağını duyuran banka bu kapsamda servis görevlisi, uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısını bünyesine katmayı hedefliyor. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntıları...Başvurudan sonra banka tarafından yapılan sınavda başarılı olacak adaylar, Ziraat Bankası yada Ziraat Katılım'da çalışmaya hak kazanacak

Ziraat Bankası KPSS ve YDS koşulu bulunmaksızın Türkiye genelinde 2050 personel alımı ilanını yayımladı. Başvurudan sonra banka tarafından yapılan sınavda başarılı olacak adaylar, Ziraat Bankası yada Ziraat Katılım'da çalışmaya hak kazanacak. Ziraat Bankası'nın beklenen personel alımına ilişkin tüm detayları belli oldu. Ziraat Bankası bünyesindeki eksikliği kapatmak amacıyla 81 ilde 2 bin 50 personel alımı yapacak.

Ziraat Bankası 2022 yılında 2050 banka personeli alımı yapıyor. Bankanın alacağı meslek gruplarının kontenjan dağılımı da belli oldu. İşte Ziraat Bankası'nın alacağı meslek grupları...

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALACAĞI MESLEK GRUPLARI

1.500 Servis Görevlisi ( Türkiye Geneli ),
300 Servis Görevlisi ( Ziraat Katılım Türkiye Geneli ),
120 Uzman Yardımcısı ( İstanbul Genel Müdürlük ),
100 Uzman Yardımcısı ( Ziraat Katılım Bankası İstanbul Genel Müdürlük ),
30 Müfettiş Yardımcısı ( Ziraat Bankası AŞ Teftiş Kurulu ),

ZİRAAT BANKASI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ZİRAAT BANKASI KPSS ŞARTI VAR MI?

Ziraat Bankası personel alımları sınav ile yapılacağından başvuran adayların sınav ücreti karşılığında sınavlara katılım sağlayabilecek. Bu sebeple adaylardan herhangi bir KPSS şartı bulunmuyor.

ZİRAAT BANKASI SINAV BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR 2022?

Başvuru işlemlerini sonlandırmak için 330 Türk Lirası sınav ücreti bulunuyor. Ücret yatırılmadığı takdirde sınav girişi iptal olacak. 

ZİRAAT BANKASI 2022 PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Ziraat Bankası'nın personel başvuruları 30 Eylül 2022 tarihinde başladı. Başvurular en geç 16 Ekim 2022 saat 23.59'da sona erecek. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece elektronik ortamda yapacak.

ZİRAAT BANKASI MEZUNİYET ŞARTI NELER?

Alınacak tüm pozisyonlar lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleşecek. Bu doğrultuda adayların en az dört (4) senelik eğitim veren bölümlerden mezun olması şartı bulunuyor. 

Anaokulu parası devletten! Ana sınıfı yardımından kimler yararlanacak?

Anne babalar müjde! E-Devlet'ten başvuran PTT'den 650 TL'yi alıyor!

Emeklilere promosyon müjdesi! Elinizi çabuk tutun, başvuran alıyor!