29 / 04 / 2024

Ankara'da mağazalar festivale odaklandı!

 Ankara'da mağazalar festivale odaklandı!

Yüzde 30'dan başlayan indirimlerle tüketicileri buluşturacak Ankara Shopping Fest'te Ankaralıları çok sayıda sürpriz bekliyor



Markalar depolarını boşaltmak için Ankara'da en az yüzde 30 indirimin uygulanmaya başlayacağı  Ankara  Shopping Fest'i bekliyor.


AA muhabirinin aldığı bilgilere göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) ortaklaşa düzenlediği ve 8 Haziran'da başlayacak Ankara Shopping Fest'te markalar en az yüzde 30 indirimle satışlarını gerçekleştirecek.


Festival süresince, başta Kızılay, Ulus, Çankaya, Bahçelievler,  İzmir  Caddesi, Sakarya Caddesi başta olmak üzere Ankara'nın 45 ayrı noktasında 5 bin 543 etkinlik ve gösteri düzenlenecek.


Ankara Shopping Fest'te iki Guinness rekoru da kırılmaya çalışılacak. Gençlik Parkı'nda 1 tonluk dünyanın en uzun Ankara döneri kesilecek, döner Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan gelen çocuklara dağıtılacak. İkinci rekor denemesi olarak da Ankara'da makyaj rekoru kırılmaya çalışılacak ve 500 kadına makyaj uygulaması gerçekleştirilecek.

Akşam


Geri Dön